Welkom bij Number 11

Exclusieve B&B in hartje Brugge

In een verkeersvrij straatje, vlakbij ‘de Groene Rei’, het mooiste kanaal van Brugge, en ‘de Peerdenbrug’, het oudste bruggetje van de stad, ligt B&B Number 11. Deze unieke bed & breakfast is de ideale uitvalsbasis voor wie het romantische Brugge op een rustige en charmante manier wil ontdekken, in alle comfort. In het historische pand bevinden zich 3 exclusieve gastenkamers en 1 luxe suite. De belangrijkste musea van Brugge, het winkelcentrum, de fijnste restaurants en de vele bezienswaardigheden in de stad liggen op wandelafstand.

Een pand met geschiedenis

Het huis waarin B&B Number 11 is gevestigd, gaat terug tot de 17de eeuw. Het eeuwenoude gebinte van het huis zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Tijdens de renovatie werd het authentieke karakter van het pand bewaard, zonder aan modern comfort in te boeten. De ruime kamers werden smaakvol ingericht en beschikken over een eigen badkamer met plankenvloer.

De gezelllige ontbijtruimte en het salon met haard geven uit op een rustige ommuurde stadstuin. Er is een minibar (betalend) ter beschikking in de lounge. Het hele huis ademt charme, comfort, rust en cultuur. Terracotta beelden en schilderijen van Martine Bossuyt sieren het interieur.

Diverse scènes van de wereldberoemde film In Bruges met acteurs Colin Farrell en Brendan Gleeson werden in 2007 in het exclusieve decor van bed & breakfast Number 11 opgenomen.

Brugge

Brugge ligt op ongeveer 15 km van de kust (o.a. het mondaine Knokke-Zoute) en is omringd door de vlakke polders met pittoreske dorpjes zoals Damme en Oostkerke.

Brugge is een bijzonder fietsvriendelijke stad. De fiets is dan ook het middel bij uitstek om Brugge en zijn omgeving te verkennen. U kan fietsen huren in het centrum van de stad. Of verkiest u een ritje per koets, per boot of met een minibus voor een Sightseeing Tour? Wat u ook doet, u kunt steeds bij ons terecht voor meer informatie. Wij helpen u met veel plezier verder.

Gastvrouw Carine Destrooper-Deprez en haar team heten u alvast van harte welkom in het exclusieve guesthouse ’Number 11’. Samen zorgen we ervoor dat uw bezoek aan het romantische Brugge een onvergetelijke belevenis wordt!